Autobedrijf Janssen en De Deukenarts

Autobedrijf Peter Janssen is dé Hyundai-dealer van de regio Weert en heeft vele prijzen en onderscheidingen mogen ontvangen voor klantvriendelijkheid en vakkundigheid. En dat heeft niet alleen met het leveren van nieuwe en gebruikte auto’s te maken. Peter Janssen werkt bijvoorbeeld samen met De Deukenarts als het gaat om het uitdeuken zonder spuiten.

Uitdeuken van Parkeerdeukjes en deuken door hagel

Peter janssen werkt met een netwerk van autoschade-specialisten waar De Deukenarts er één van is. Als specialist in uitdeuken zonder spuiten repareren we kleine deukjes, maar ook grote parkeerdeuken en deuken als gevolg van Hagel, onzichtbaar en zonder te spuiten.

Autobedrijf Janssen verzorgd samen met de deukenarts het gehele schadeherstel traject en uw deukje in portier, motorkap of andere plaats is snel en goedkoop hersteld. Ook verzorgen we de bemiddeling met uw verzekeringsmaatschappij of schade-expert.

Auto uitdeuken én gratis leenauto

Bij een langere reparatietijd (een grote- of kleine beurt, hagelschade reparatie of meerdere parkeer deukjes) blijft u altijd mobiel door te profiteren van gratis vervangend vervoer

Tip:

Heeft uw auto binnenkort een onderhoudsbeurt nodig, én uw auto heeft één of meerder deukjes (bv door hagelschade of parkeerdeukjes)?

Maak dan een afspraak bij Autobedrijf Janssen en laat de deukjes tegelijk met de onderhoudsbeurt uitdeuken. Omdat wij uitdeuken zonder te spuiten is de herstelperiode kort en rijdt u snel weer met een goed onderhouden en deukvrije auto rond.

Adresgegevens Autobedrijf Janssen:  
Kelvinstraat 2
6003 DH Weert
KvK: 13020900
Tel: 0495-534456