Uw autoschade in Eindhoven zorgvuldig en snel gerepareerd

Heeft uw auto in Eindhoven schade opgelopen en wilt u deze direct herstellen? Bel De Deukenarts voor het professioneel uitdeuken van uw auto. Door onze uitstekende service kunt u snel de weg weer op. Hoe kan dit zo snel? Nou, door onze speciale techniek, de Uitdeuken Zonder Spuiten (UZS) techniek. Hierbij maken wij enkel gebruik van het beste gereedschap, waardoor wij de deuken geheel uit de auto kunnen masseren. Wilt u weten hoe wij dit doen? Lees dan verder of maak direct een afspraak voor het uitdeuken van uw auto in Eindhoven via 06-53934866.

Maak kennis met onze unieke service

Al 20 jaar lang zijn wij een groot speler in het uitdeuken van auto’s en autoschade herstel. Dit doen wij niet enkel in Eindhoven, maar door geheel Nederland en alle landen binnen de EU. U kunt altijd onze werkplaats bezoeken, waar wij ter plekke bekijken wat wij voor u kunnen doen. Tevens bieden wij onze service aan autoschadebedrijven, autobedrijven, leasebedrijven en bedrijven met een wagenpark aan. U kunt er ook voor kiezen onze mobiele werkplaats in te schakelen, zodat wij snel ter plekke in Eindhoven uw autoschade kunnen herstellen.

Auto uitdeuken Eindhoven

Uitdeuken Eindhoven

Autoschade snel herstellen met UZS

De speciale UZS techniek die wij hanteren, verhelpt uw autoschade in Eindhoven op een snelle en zorgvuldige wijze. De deuken worden secuur uit uw auto weg gemasseerd, wat maakt dat er geen lakschade of kleurverschil zal optreden. Onze UZS techniek heeft de volgende unieke kenmerken:

  • Wel tot 60% goedkoper dan traditioneel herstel
  • De reparatie verloopt veel sneller: kleine deukjes zijn al binnen een uur gerepareerd
  • U ziet geen kleurverschillen en de originele kleur blijft intact
  • Het is een milieuvriendelijke en duurzame methode
  • UZS is in veel gevallen goedkoper dan uw eigen risico

En als uw deuk nog kleiner is dan een 2 euro muntstuk, kunnen wij de deuk al binnen 1 uur repareren. Ook voor uw grotere deuken is onze UZS techniek zeer geschikt. U bent van harte welkom bij onze werkplaats in Nederweert voor het uitdeuken van uw auto.

Auto uitdeuken in Eindhoven? Neem contact met ons op!

Wilt u snel uw auto laten uitdeuken in Eindhoven? En dit tevens op een secure wijze zonder de kans op lakschade? Schakel dan vandaag nog de professionals van De Deukenarts in en bel ons direct via: 06-53934866 of stuur een mail naar uzs@dedeukenarts.nl. Met onze service is uw autoschade in Eindhoven zo verholpen!