Duurzame reparatie met het GroenGedaan! keurmerk

Groen Gedaan bij de Deukenarts! Bent u op zoek naar een autoschade reparatiebedrijf dat uw autoschade duurzaam kan repareren? Kies dan voor De Deukenarts. Met onze methode voor uitdeuken zonder spuiten (UZS) kunnen wij wij deukjes in uw auto binnen een mum van tijd repareren. Uitdeuken zonder spuiten is een milieuvriendelijke en duurzame manier van repareren waarbij u geen lakschade krijgt en er niet opnieuw gespoten hoeft te worden. Om deze reden draagt De Deukenarts het keurmerk GroenGedaan! van Stichting Duurzaam. Benieuwd hoe wij uw auto duurzaam kunnen repararen? Lees snel verder, of neem voor een afspraak meteen contact op met De Deukenarts door te bellen naar 06-53934866.

duurzame reparatie uitdeuken zonder spuiten groen gedaan

Duurzaam uitdeuken en Groen Gedaan reparatie

Om uw autoschade zo milieuvriendelijk mogelijk te repareren gebruiken wij voor deuken een techniek genaamd ‘Uitdeuken zonder spuiten’ (UZS). Deze techniek kan worden toegepast op kleine deuken in een auto die bijvoorbeeld zijn ontstaan door hagel of bij parkeren. UZS wordt ook wel paintless dent repair (PDR) genoemd. Hierbij repareer je de auto zonder te plamuren, schuren overspuiten. Dit zorgt ervoor dat er geen schadelijk verfstoffen worden gebruikt en dat er ook geen kleurverschil te zien is aan uw auto! Dit is de duurzaamste methode om uw deuken te repareren en dus een echte Groen Gedaan reparatie!

Uitdeuken spuiten

duurzaam repareren volgens groen gedaan keurmerk met de deukenarts

Welke deuken kun je duurzaam repareren?

Deuken die je duurzaam kunt repareren middels uitdeuken zonder spuiten, of paintless dent repair techniek, moeten aan enkele karakteristieken voldoen:

  • De deuk mag niet te dicht op de felsrand van een paneel zitten
  • De deuk moet goed te bereiken zijn met gereedschap
  • Er moet nog enige vorm van rek in de deuk zitten
  • Er mag geen sprake zijn van lakschade
  • De deuk is kleiner dan een 2 euro muntstuk: alle deukjes kleiner dan een 2 euro muntstuk zijn onzichtbaar te repareren. Wanneer de deuk groter is, is de reparatie door middel van PDR doorgaans ook nog zeer acceptabel.

Duurzaam uitdeuken bij de Deukenarts

Heeft u een deuk in de auto die u duurzaam wilt laten repareren? Wij repareren deuken kleiner dan een 2 euro muntstuk al binnen een uur. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in het onzichtbaar herstellen van autoschade. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-53934866 of stuur een mail naar uzs@dedeukenarts.nl .