Deuken door hagel

Is het slecht weer geweest en heeft uw auto deuken door hagel? Geen paniek, De Deukenarts maakt uw auto in een mum van tijd weer zo goed als nieuw! Door een techniek genaamd uitdeuken zonder spuiten (UZS) zijn deukjes kleiner dan een 2 euro muntstuk in vrijwel alle gevallen onzichtbaar te herstellen. Bovendien zorgt deze techniek ervoor dat u geen lakschade of kleurverschil heeft aan uw auto. Benieuwd hoe De Deukenarts hageldeuken in uw auto kan repareren? Lees dan snel verder. Of u kunt natuurlijk meteen contact met ons opnemen om de deuken door hagel in uw auto te laten repareren. Bel dan naar 06-53934866.

De service van de Deukenarts bij hageldeuken

De Deukenarts staat voor u klaar om hageldeuken in uw auto te repareren. Met meer dan 20 jaar ervaring maken wij snel en vakkundig af met hageldeukjes. Door middel van UZS kunnen wij hageldeuken repareren zonder dat de lak van de auto beschadigd word. U ziet met deze techniek ook geen kleurverschil wanneer de klus geklaard is. Hageldeukjes kleiner dan een 2 euro muntstuk kunnen wij ten opzichte van traditioneel herstel in een veel korte tijd onzichtbaar repareren. Zo kunt u binnen een mum van tijd met uw mooie deukvrije auto weer de weg op. Hageldeuken repareren doen wij niet alleen in onze werkplaats in Nederweert, maar ook op locatie door heel Nederland en in de EU.

Uitdeuken spuiten

top vakman die waar maakt wat hij zegt

Alle credits voor deze man ! super vriendelijk en een gezellig praatje en daarnaast doen wat hij beloofd . Ik kon er zeer snel terecht en kon met 100% resultaat naar huis . kortom gezellige vakman die weet wat hij doet en staat voor wat hij beloofd en daarbij uiterst nette prijzen hanteert
- Hamont-Achel

Vakkundig herstel en prettige communicatie

Fijne communicatie, je krijgt snel een duidelijk antwoord zonder praatjes. Geen lange wachttijden. Patrick is een man van zijn woord en heeft de schade aan mijn auto (zonder spuiten) boven verwachting hersteld. Ik kan hem dan ook aanbevelen, een echte professional!
- Helden

Vakkundig herstel

De schade word op vakkundige wijze hersteld en vooraf op een eerlijke manier beoordeeld. De afspraak is snel gemaakt en tijdens zijn werkzaamheden neemt Patrick de tijd om de schade te herstellen. Hier krijg je waar voor je geld.
- Weert

Perfect vakwerk

Snelle en perfecte service met zeer goed vakwerk als resultaat
- Ospel

Top service

Zeer tevreden, snelle service , goed resultaat !!
- Weert

Perfect herstel en super snelle service! Alle deuken zijn zeer vakkundig verwijderd .

Al met 2 auto's bij Patrick geweest voor deukjes te laten verwijderen. Super goed resultaat en kon zeer snel bij hem terecht. Zelfs enkele krasjes heeft hij vakkundig weg-gepolijst! Over de prijs valt ook niks te zeggen, super voordelig tarief! Ik ben erg tevreden over de service.
- Weert

Erg goed gedaan door deze vakman met veel ervaring

Paar kleine deukjes laten repareren. Snel en vakkundig gedaan! absoluut een aanrader.
- Helmond

Aanrader!

Ontzettend aardige man en zeer vakkundig.
- Nieuwegein

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel reactie, perfect opgelost en niet te duur.
- Ell

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben erg snel geholpen, erg vakkundig en onzichtbaar is de schade hersteld en de kosten waren zeer bescheiden. Een dokter met liefde voor zijn vak en zijn 'patiƫnten'!
- Roerdalen
26 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10

auto uitdeuken

Hageldeuken repareren met UZS

Hageldeuken onzichtbaar repareren is zeker niet eenvoudig, maar door het gebruik van een techniek genaamd UZS, uitdeuken zonder spuiten, en met de nodige ervaring zeker een van de beste reparatie-methodes. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van speciaal gereedschap waarmee de deuk uit de auto gemasseerd wordt. De techniek is ideaal voor hageldeukjes, omdat deze over het algemeen relatief klein zijn en de lak onbeschadigd. UZS is het meest effectief wanneer:

  • de deuk goed te bereiken is
  • het lakwerk niet beschadigd is
  • de deuk niet te dicht op de felsrand van een paneel zit
  • er nog enige vorm van rek in de deuk zit
  • de deuk kleiner is dan een 2 euro muntstuk. Alle deukjes kleiner dan een 2 euro muntstuk zijn vrijwel altijd onzichtbaar te repareren. Wanneer de deuk groter is, is de reparatie door middel van UZS vaak ook onzichtbaar tot zeer acceptabel te repareren.

Hageldeuken voldoen in veel gevallen aan deze criteria en zijn daarom prima te repareren met UZS

Neem contact op met De Deukenarts!

Wilt u ook hageldeuken laten repareren door de specialisten van De Deukenarts? Neem dan contact op met De Deukenarts! Wij kunnen hageldeukjes snel en vakkundig uit uw auto uitdeuken. Bel 06-53934866 of stuur een mail naar uzs@dedeukenarts.nl, en die vervelende hageldeukjes zijn verleden tijd!