Uw autoschade in Limburg snel en zorgvuldig hersteld

Heeft uw auto in Limburg schade en wilt u deze snel laten herstellen? De Deukenarts kan uw auto professioneel uitdeuken. Zo kunt u weer snel met uw auto de weg op. Hoe wij dit doen? Wij gebruiken hierbij onze UZS techniek, oftewel Uitdeuken Zonder Spuiten techniek. Met ons speciale gereedschap kunnen wij de deuken zo uit uw auto masseren. Bent u benieuwd welke werkwijze wij hierbij hanteren? Lees dan verder of neem direct contact op voor het uitdeuken van uw auto in Limburg middels 06-53934866.

Onze professionele service

Als ware specialisten zijn wij al ruim 20 jaar actief in het verhelpen van autoschade. Wij heten u graag welkom in onze werkplaats in Nederweert, zodat wij kunnen kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor autoschadebedrijven, autobedrijven, leasebedrijven en bedrijven met een wagenpark om hun autoschade te laten herstellen. U kunt er verder voor kiezen om niet naar onze werkplaats te komen, maar onze mobiele werkplaats naar u toe te laten komen. Dit kan door het hele land en landen binnen de EU.

Auto uitdeuken Limburg

Uitdeuken Limburg

Snel autoschade herstel door onze UZS techniek

De Deukenarts kan uw autoschade in Limburg door het gebruik van onze speciale UZS techniek snel herstellen. De deuken worden als het ware uit de auto gemasseerd zonder dat er lakschade of kleurverschil optreedt. De voordelen van onze UZS omvatten:

  • Wel tot 60% goedkoper dan traditioneel herstel
  • De reparatie verloopt veel sneller: kleine deukjes zijn al binnen een uur gerepareerd
  • U ziet geen kleurverschillen en de originele kleur blijft intact
  • Het is een milieuvriendelijke en duurzame methode
  • UZS is in veel gevallen goedkoper dan uw eigen risico

Indien u te maken heeft met een deuk in uw auto die kleiner is dan een muntstuk, wordt de autoschade doorgaans al binnen een uur gerepareerd in onze werkplaats. Ook voor grotere deuken kunt u bij onze werkplaats in Nederweert terecht voor de UZS techniek.

Auto uitdeuken in Limburg? Neem contact op!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het uitdeuken van uw auto in Limburg? Twijfel dan niet langer en bel vandaag nog naar De Deukenarts! Gegarandeerd een snel en vakkundig herstel van uw autoschade. U kunt ons bellen via 06-53934866 of stuur een mail naar uzs@dedeukenarts.nl. Uw autoschade in Limburg is door ons vakmanschap snel verleden tijd!