De Deukenarts herstelt autoschade in Maasbracht

Heeft u autoschade opgelopen aan uw auto in Maasbracht? Neem dan contact op met De Deukenarts! Wij kunnen uw auto snel, vakkundig en professioneel ontdeuken. Dit doen wij door middel van een techniek genaamd UZS, wat staat voor uitdeuken zonder spuiten. Met UZS kunnen wij uw auto ontdeuken zonder lakschade. Wilt u meer weten over hoe wij dat doen? Lees dan snel verder. Wilt u meteen contact opnemen met De Deukenarts om autoschade te laten herstellen in Maasbracht? Dat kan door te bellen naar 06-53934866 .

De service van de Deukenarts in Maasbracht

Wanneer u autoschade heeft opgelopen in Maasbracht, twijfel dan niet om De Deukenarts in te schakelen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van autoschade herstel en lossen graag al uw problemen op. Voor autoschadebedrijven, autobedrijven, leasebedrijven en bedrijven met een wagenpark kunnen wij ook op locatie auto’s herstellen. Dit kan niet alleen in Maasbracht, maar in heel Nederland en de EU. U kunt natuurlijk ook altijd terecht in onze werkplaats.

Auto uitdeuken Maasbracht

Maasbracht uitdeuken

Uw auto herstellen met UZS

De Deukenarts maakt gebruik van de techniek UZS om autoschade te herstellen. Bij UZS gebruiken we speciaal gereedschap om deuken als het ware uit uw auto te masseren. Met het gereedschap passen wij een hefboomtechniek toe die uw auto kan herstellen zonder lakschade. Door deze techniek kunnen wij deuken die kleiner zijn 2 euro munten in minder dan een uur volledig herstellen. Zo kunt u binnen no time de weg weer op in Maasbracht met een auto die zo goed als nieuw is! Wij kunnen UZS toepassen wanneer:

  • de deuk goed te bereiken is, bij minder goed te bereiken plaatsen gebruiken we een lijmtechniek
  • het lakwerk niet beschadigd is
  • de deuk niet te dicht op de felsrand van een paneel zit
  • er nog enige vorm van rek in de deuk zit
  • de deuk kleiner is dan een 2 euro muntstuk. Alle deukjes kleiner dan een 2 euro muntstuk zijn onzichtbaar te repareren. Wanneer de deuk groter is, is de reparatie door middel van UZS doorgaans ook nog zeer acceptabel.

Neem contact op met De Deukenarts!

Wilt u graag dat uw autoschade snel hersteld wordt? Twijfel dan niet maar neem contact op met De Deukenarts. Wij repareren uw de deuk in uw auto snel en vakkundig. Dit kan met onze speciale service ook in Maasbracht, dan brengen wij de werkplaats gewoon naar u toe. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op door te bellen naar 06-53934866 of stuur een mail naar uzs@dedeukenarts.nl.