De Deukenarts: dé specialist in reparatie parkeerdeuken

Openslaande deuren, dat kleine vervelende paaltje, een op hol geslagen winkelkarretje, uw auto heeft een parkeerdeukje voordat u daar erg in heeft. Gelukkig heeft de Deukenarts een manier waarop parkeerschade zo weer gerepareerd is. Door middel van een techniek genaamd uitdeuken zonder spuiten (UZS) kunnen kleine parkeerdeukjes al binnen een uur gerepareerd worden. Bent u nieuwsgierig naar hoe dat te werk gaat? Lees dan snel verder. Liever meteen contact opnemen met de Deukenarts om parkeerschade te laten repareren? Dat kan door te bellen naar 06-53934866.

De service van de Deukenarts

De deukenarts heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van het repareren van parkeerdeuken. Wij staan ook voor u klaar om parkeerdeukjes te repareren. Dit doen wij in onze werkplaats in Nederweert. Voor autoschadebedrijven, autobedrijven, leasebedrijven en bedrijven met een wagenpark bieden wij de mogelijkheid om parkeerschade op locatie te laten repareren. Dit kan niet alleen in heel Nederland, maar ook binnen de EU. Met de mobiele werkplaats van de Deukenarts zijn die lelijke parkeerdeuken verleden tijd!

Reparatie parkeerdeuken

top vakman die waar maakt wat hij zegt

Alle credits voor deze man ! super vriendelijk en een gezellig praatje en daarnaast doen wat hij beloofd . Ik kon er zeer snel terecht en kon met 100% resultaat naar huis . kortom gezellige vakman die weet wat hij doet en staat voor wat hij beloofd en daarbij uiterst nette prijzen hanteert
- Hamont-Achel

Vakkundig herstel en prettige communicatie

Fijne communicatie, je krijgt snel een duidelijk antwoord zonder praatjes. Geen lange wachttijden. Patrick is een man van zijn woord en heeft de schade aan mijn auto (zonder spuiten) boven verwachting hersteld. Ik kan hem dan ook aanbevelen, een echte professional!
- Helden

Vakkundig herstel

De schade word op vakkundige wijze hersteld en vooraf op een eerlijke manier beoordeeld. De afspraak is snel gemaakt en tijdens zijn werkzaamheden neemt Patrick de tijd om de schade te herstellen. Hier krijg je waar voor je geld.
- Weert

Perfect vakwerk

Snelle en perfecte service met zeer goed vakwerk als resultaat
- Ospel

Top service

Zeer tevreden, snelle service , goed resultaat !!
- Weert

Perfect herstel en super snelle service! Alle deuken zijn zeer vakkundig verwijderd .

Al met 2 auto's bij Patrick geweest voor deukjes te laten verwijderen. Super goed resultaat en kon zeer snel bij hem terecht. Zelfs enkele krasjes heeft hij vakkundig weg-gepolijst! Over de prijs valt ook niks te zeggen, super voordelig tarief! Ik ben erg tevreden over de service.
- Weert

Erg goed gedaan door deze vakman met veel ervaring

Paar kleine deukjes laten repareren. Snel en vakkundig gedaan! absoluut een aanrader.
- Helmond

Aanrader!

Ontzettend aardige man en zeer vakkundig.
- Nieuwegein

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel reactie, perfect opgelost en niet te duur.
- Ell

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben erg snel geholpen, erg vakkundig en onzichtbaar is de schade hersteld en de kosten waren zeer bescheiden. Een dokter met liefde voor zijn vak en zijn 'patiënten'!
- Roerdalen
26 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10

Parkeerdeuken

Reparatie van parkeerdeuken met UZS

UZS is een techniek waarbij gebruik gemaakt wordt van speciaal gereedschap om parkeerdeuken uit de auto te masseren. Hiervoor gebruiken we een speciale hefboomtechniek. Heeft u parkeerschade op een plek die wat moeilijker te bereiken is? Dan gebruiken wij een speciale lijmtechniek. U heeft dan na de reparatie van de parkeerschade geen last van lakschade of kleurverschillen na de reparatie. Voordelen van UZS zijn:

  • het is tot 60% goedkoper dan traditioneel herstel
  • de reparatie gaat veel sneller: kleine parkeerdeukjes zijn al binnen een uur gerepareerd
  • u ziet geen kleurverschillen, de originele kleur blijft intact
  • het is milieuvriendelijk en duurzaam
  • het is in veel gevallen goedkoper dan uw eigen risico

Parkeerdeukjes veroorzaakt door bijvoorbeeld eikelschade, een openslaande deur of het onhandig gebruik van een winkelkarretje kunnen met deze techniek zo gerepareerd worden.

Neem contact met ons op

De Deukenarts kan ook de parkeerdeuken uit uw auto repareren. Neem daarvoor eenvoudig contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 06-53934866, of stuur een mail naar uzs@dedeukenarts.nl. De Deukenarts maakt van parkeerdeuken en parkeerschade snel verleden tijd. Wij doen dit op een vakkundige manier, die bovendien ook nog eens beter is voor het milieu.