Autoschade in Roermond snel hersteld door De Deukenarts

De Deukenarts gaat snel en vakkundig te werk om autoschade te herstellen aan uw auto in Roermond. Dit doen wij met een techniek genaamd UZS, oftewel uitdeuken zonder spuiten. UZS is een techniek die gebruik maakt van speciaal gereedschap om deuken uit uw auto te masseren. Meer weten over UZS en wat De Deukenarts voor u in Roermond kan betekenen? Lees dan snel verder, of neem direct contact op door te bellen naar 06-53934866.

De beste service in Roermond

De Deukenarts biedt snel en vakkundig autoschade herstel. Dit gebeurt niet alleen in onze werkplaats, maar voor autoschadebedrijven, autobedrijven, leasebedrijven en bedrijven met een wagenpark kunnen wij ook op locatie auto’s herstellen. Met onze mobiele werkplaats kunnen wij daarom ook in Roermond te hulp schieten. Wij bieden onze service in heel Nederland en de EU. U bent natuurlijk ook altijd nog welkom in onze werkplaats. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van autoschade herstel door middel van UZS.

Auto uitdeuken Roermond

Uitdeuken Roermond

Met UZS autoschade herstellen

De Deukenarts maakt gebruik van een techniek genaamd UZS. Met het speciale gereedschap passen wij een hefboomtechniek toe die uw auto kan herstellen zonder lakschade. Ook kan plamuren, schuren en overspuiten op deze manier voorkomen worden. Andere voordelen van het autoschade herstel met deze techniek zijn:

  • het is tot 60% goedkoper dan traditioneel herstel
  • de reparatie gaat veel sneller: kleine deukjes zijn al binnen een uur gerepareerd
  • u ziet geen kleurverschillen, de originele kleur blijft intact
  • het is milieuvriendelijk en duurzaam
  • het is in veel gevallen goedkoper dan uw eigen risico

Wanneer de deuk minder goed te bereiken is maken we gebruik van een speciale lijmtechniek. Deze techniek zorgt ook voor een snelle reparatie zonder lakschade aan uw auto. Ook op deze manier wordt de schade hersteld zonder plamuren, schuren en overspuiten.

Neem contact op

Wilt u na het lezen van deze informatie contact opnemen met de specialisten van De Deukenarts om uw auto in Roermond te laten repareren, of bent u nieuwsgierig geworden naar wat De Deukenarts nog meer voor u kan betekenen? Twijfel dan niet en bel 06-53934866 of stuur een mail via uzs@dedeukenarts.nl. Zo kunnen wij een afspraak maken om u en uw auto te verwelkomen in onze werkplaats, of wij nemen onze mobiele werkplaats mee naar u in Roermond!