Bel De Deukenarts bij autoschade

De Deukenarts is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van deukschade. Ook bij deuken in uw auto in Susteren kunt u rekenen op de expertise van De Deukenarts. Wij zijn gespecialiseerd op het herstel van deuken in auto’s door middel van uitdeuken zonder spuiten, UZS. Dit betekent dat wij speciale gereedschappen gebruiken om de deuken als het ware uit uw auto te masseren. Wilt u weten hoe wij dit doen? Lees dan snel verder. Wilt u liever direct contact opnemen met De Deukenarts om de schade aan uw auto in Susteren te herstellen? Dat kan door te bellen naar 06-53934866.

Autoschade herstel met UZS

Bij UZS, de afkorting van uitdeuken zonder spuiten, wordt gebruik gemaakt van speciale apparatuur en wordt de deuk gerepareerd met een hefboomtechniek. Zo weten wij deuken uit een auto te halen zonder te hoeven plamuren, schuren en overspuiten. Zo wordt lakschade voorkomen en is er geen kleurverschil. Het repareren van deuken door UZS is ook tot 60% goedkoper dan traditionele manieren van herstel. Omdat er geen schadelijke stoffen vrijkomen is UZS volkomen milieuvriendelijk. Wanneer de deuk kleiner is dan een 2 euro munt is het herstel bovendien ook nog eens binnen een uur gepiept. Heeft uw auto in Susteren een deukje dat een doorn in het oog is voor u? Twijfel dan niet om contact op te nemen met De Deukenarts. Zit de deuk op een wat minder makkelijk bereikbare plaats? Dan gebruiken wij een lijmtechniek. Ook zo kan een deuk op een snelle, makkelijke manier worden gerepareerd.

Auto uitdeuken Susteren

Uitdeuken Susteren

De beste service in Susteren

Wanneer uw auto in Susteren gerepareerd wordt door De Deukenarts, weet u dat hij in goede handen is. Wij bieden snelle en vakkundige service waarbij u altijd persoonlijk contact heeft met de reparateur. Voor autoschadebedrijven, autobedrijven, leasebedrijven en bedrijven met een wagenpark bieden wij autoschade herstel op locatie. Dit betekent dat wij niet alleen klaar staan voor u in onze eigen werkplaats, maar ook op locatie in Susteren of andere delen van Nederland of de EU.

Neem contact op met De Deukenarts

Bent u na het lezen benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken voor autoschade herstel in Susteren of in onze werkplaats? Twijfel dan niet en neem contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-53934866 of stuur een mail naar uzs@dedeukenarts.nl. Voor autoschade herstel in Susteren neemt u natuurlijk contact op met De Deukenarts!