Auto uitdeuken zonder spuiten en zonder lakschade

Het is u vast wel eens gebeurd: bij het parkeren zit u per ongeluk tegen dat vervelende kleine paaltje aan. Of door die grote hagelbui heeft u nu veel deukjes in de auto. Mooi is dat! Het uitdeuken daarvan gaat natuurlijk weer veel tijd en geld kosten. Niet als het aan De Deukenarts ligt! Door de uitdeuken zonder spuiten (UZS) techniek kunnen wij dat vervelende deukje in uw auto in een mum van tijd repareren. Niet alleen is het uitdeuken van een deuk ter grote van een 2 euro muntstuk is al binnen een uur gebeurd, u bespaart ook nog eens tot 60% op uw kosten! Bovendien is uitdeuken zonder spuiten ook nog eens een milieuvriendelijke manier van repareren en heeft u geen lakschade of kleurverschil. Benieuwd hoe wij uw auto kunnen uitdeuken zonder spuiten en zonder lakschade? Lees snel verder, of neem voor een afspraak meteen contact op met De Deukenarts door te bellen naar 06-53934866.

Auto uitdeuken zonder spuiten, hoe dan?

Een auto uitdeuken zonder spuiten (UZS) is een techniek die toegepast wordt op kleine tot extreem grote deuken in een auto. Deze deuken kunnen bijvoorbeeld ontstaan zijn door hagelstenen, parkeren, transport of vandalisme. Bij uitdeuken zonder spuiten wordt speciaal ontwikkeld gereedschap gebruikt. Zonder de laklaag te beschadigen wordt de deuk uit het plaatwerk van de auto gemasseerd. Dit gebeurt door middel van een speciale hefboomtechniek, of met een lijmtechniek op de moeilijker bereikbare plaatsen van uw auto. Uitdeuken zonder spuiten wordt ook wel paintless dent repair (PDR) genoemd. De auto kan namelijk uitgedeukt worden zonder plamuren, schuren en overspuiten. Paintless dent repair zorgt er dus ook voor dat er geen kleurverschil te zien is aan uw auto. Er wordt immers niet opnieuw overgespoten. Bovendien komen er geen schadelijke stoffen vrij en is paintless dent repair dus ook nog eens beter voor het milieu.

Uitdeuken zonder spuiten

Erg goed gedaan door deze vakman met veel ervaring

Paar kleine deukjes laten repareren. Snel en vakkundig gedaan! absoluut een aanrader.
- Helmond

Aanrader!

Ontzettend aardige man en zeer vakkundig.
- Nieuwegein

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel reactie, perfect opgelost en niet te duur.
- Ell

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben erg snel geholpen, erg vakkundig en onzichtbaar is de schade hersteld en de kosten waren zeer bescheiden. Een dokter met liefde voor zijn vak en zijn 'patiƫnten'!
- Roerdalen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel vakkundig en professioneel
- Weert

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Auto ziet er na de hagelschade weer top uit!
- Weert

4 sterren: goede service, goed behandeld

uitstekend resultaat snel en goedkoop
- son

4 sterren: goede service, goed behandeld

Patrick heeft namens mijn bedrijf Bannink Smart Repair een training Uitdeuken Zonder Spuiten gegeven: wat een vakmanschap, passie en enthousiasme! Hij heeft de cursisten geweldig gemotiveerd en hen de juiste technieken op een professionele wijze bijgebracht. Ik raad Patrick aan iedereen aan!
- Soest

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De deukjes in mijn "youngtimer" zijn er vakkundig uitgehaald. Als het uitdeuken niet via de binnen zijde lukt, dan wordt het via de buitenzijde gedaan met een andere techniek. Resultaat is prima en ik ben weer blij met mijn auto.
- Weert

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zonder overdrijven de 10 meer dan waard. Reageeert altijd op mail , app of telefoontje. Komt afspraken altijd na. Maar belangrijkste is zijn duidelijk en eerlijk advies en natuurlijk goede reparaties. En dat voor een nette eerlijke prijs. Heb regelmatig van zijn diensten gebruik gemaakt en beveel hem zeker aan.
- Weert
20 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10

auto uitdeuken

Elke deuk is anders

Om een deuk te kunnen repareren met de uitdeuken zonder spuiten, of paintless dent repair techniek, moet de deuk aan de volgende karakteristieken voldoen:

  • de deuk moet goed bereikbaar zijn
  • het lakwerk mag niet beschadigd zijn
  • de deuk mag niet te dicht op de felsrand van een paneel zitten
  • er moet nog enige vorm van rek in de deuk zitten
  • de deuk is kleiner dan een 2 euro muntstuk: alle deukjes kleiner dan een 2 euro muntstuk zijn onzichtbaar te repareren. Wanneer de deuk groter is, is de reparatie door middel van PDR doorgaans ook nog zeer acceptabel.

Auto uitdeuken zonder spuiten bij De Deukenarts

Om uw auto te laten uitdeuken zonder spuiten, waarbij geen lakschade is, neemt u natuurlijk contact op met de specialisten van De Deukenarts! Wij repareren deuken kleiner dan een 2 euro muntstuk al binnen een uur. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in het onzichtbaar herstellen van hageldeuken, parkeerdeuken en overige deuken. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-53934866 of stuur een mail naar uzs@dedeukenarts.nl .