De Deukenarts repareert autoschade zorgvuldig en snel

Bent u op zoek naar een expert die uw auto in Weert en Nederweert zorgvuldig, snel en professioneel kan ontdeuken? Neem dan contact op met de Deukenarts! Wij zorgen ervoor dat uw auto snel weer deukloos de weg in Weert op kan. Dit doen wij door middel van een techniek genaamd uitdeuken zonder spuiten (UZS). Hiermee gebruiken wij speciaal gereedschap om deuken uit de auto te masseren. Wilt u weten hoe wij dit doen? Lees dan snel verder. Wanneer u liever meteen contact opneemt met de Deukenarts om schade aan uw auto in Weert te laten repareren, dan kan dat door te bellen naar 06-53934866.

De service van de Deukenarts

De specialisten van de Deukenarts zijn al meer dan 20 jaar actief op het gebied van autoschade herstellen. In onze werkplaats in Nederweert ontvangen wij u graag om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Bovendien bieden wij voor autoschadebedrijven, autobedrijven, leasebedrijven en bedrijven met een wagenpark ook de mogelijkheid om de autoschade op locatie te herstellen. Zo hoeft u dus niet naar Nederweert te komen, maar komen wij met onze mobiele werkplaats naar u, in heel Nederland en de EU.

Auto uitdeuken weert

Uitdeuken Weert

Autoschade herstel met UZS

De Deukenarts zorgt voor snel autoschade herstel aan uw auto in Weert door middel van UZS. Deze techniek zorgt ervoor dat deuken uit de auto gemasseerd worden zonder dat de auto lakschade oploopt, of dat er kleurverschil ontstaat. De voordelen van UZS zijn onder andere:

  • het is tot 60% goedkoper dan traditioneel herstel
  • de reparatie gaat veel sneller: kleine deukjes zijn al binnen een uur gerepareerd
  • u ziet geen kleurverschillen, de originele kleur blijft intact
  • het is milieuvriendelijk en duurzaam
  • het is in veel gevallen goedkoper dan uw eigen risico

Wanneer de deuk aan uw auto kleiner is dan een 2 euro muntstuk kunnen wij de autoschade al binnen een uur repareren in onze werkplaats in Nederweert, maar ook grotere deuken kunnen wij met UZS repareren.

Neem contact met ons op!

Zoekt u de betrouwbare specialist die autoschade voor u kan herstellen in Weert? Neem dan contact op met de Deukenarts! Wij herstellen autoschade vakkundig en snel. U kunt contact opnemen door te bellen naar 06-53934866 of stuur een mail naar uzs@dedeukenarts.nl. Wij verwelkomen u graag in onze werkplaats in Nederweert.